IDÉN IS LESZ MAGYAR BÚVÁR TÁBOR

2017. MÁRCIUS 31.

Idén is lesz Magyar Búvár Tábor. Ez már az 5. lesz. A hegyeshalmi helyszín változatlan, az időpont: augusztus 1-6. A tábor szervezője, Nagy András (PICCO) búvároktató meghívója:

„Kedves Búvár Társaim!

2017-ben is jön a »Magyar Búvár Tábor«. Igazából nem is táborról van szó, hanem egy találkozóról, ahol az ország egész területéről jöttök merülni, tapasztalatot szerezni. Hiszen a célja a találkozónak, hogy összerázza a magyar könnyűbúvár sport tagjait, jobban megismerjük egymást.

Idén augusztus 1-től 6-ig lesz Hegyeshalomban (47°53'28.2"N 17°09'23.9"E), a Deepex Búvárbázis területén. Már tavaly is itt tartottuk, sajnos az időjárás nem volt kegyes, ezért is tettük augusztus elejére, és ezért is hirdetjük már most! Akinek nincs még erre az időpontra programja, kedve van kulturált körülmények között merülni, találkozni, tapasztalatot cserélni, gyorsan vegye elő a naptárát-telefonját és jelölje be az időpontot!
Éveket vártam az első megszervezéséig, most pedig az ötödiket tervezem… Sokan vagyunk búvárok, de elférünk egymás mellett a vízben és a parton is! Sok élményt, tapasztalatot tudunk megosztani egymással…, hát vágjunk újra bele.
Mély tisztelettel, üdvözlettel… várunk benneteket!

PICCO - NAGY ANDRÁS
SSI Instructor 55123
+36-30-296-91-66
piccodiver@gmail.com
www.buvarszerviz.hu”

Forrás: Nagy András (PICCO) búvároktató