UEF BÚVÁROKTATÓI KOLLÉGIUMI ÜLÉS –  MÁR A 19. ALKALOMMAL

2016. FEBRUÁR 29.

Február 27-én tartotta a UEF, a Víz alatti Felfedezők Szövetsége a 19. Oktatói Kollégiumát a Sport11 Szabadidő és Rendezvényközpontban. A találkozón Nagy Sándor UEF Instructor Certifier, a búvároktatói rendszer résztulajdonosa köszöntötte a résztvevőket, majd beszámolt az elmúlt időszak eredményeiről és ismertette az elkövetkezendő időszak terveit, a fejlesztések irányvonalát, lehetőségeit.

A résztvevők meghallgatták Márkus László UEF búvároktató (képünkön), a hurghadai UEF Deep Dreams búvárbázis vezetőjének bemutatkozását.

Kerekes Szilárd kommunikációs tanácsadó, UEF búvároktató a szervezet rendelkezésére álló online kommunikációs eszközeiről és lehetőségeiről, dr. Garay Erzsébet, a Búvárorvostani Tudományos Egyesület elnöke a magyarországi búvárorvos képzésről, és a krónikus betegséggel merülők protokolljáról tartott előadást. A Kollégium ülésén – a szokásoknak megfelelően – átadták az év legeredményesebb UEF búvároktatója elismerő címet, amit 2015. évi munkája alapján Vas László UEF Master Scuba Instructor (lenti képen) érdemelt ki. Szerkesztőségünk gratulál!

Szöveg és képek forrása: A beszámoló Kerekes Szilárd UEF búvároktató az FB-n közzétett beszámolója és képei alapján készült.