VÍZ ALATTI KARÁCSONYFA-ÁLLÍTÁSOK

2015. DECEMBER 21.

Korábban már beszámoltunk az idei első, a deepexes búvárok víz alatti karácsonyfa állításáról a Hegyeshalmi bányatóban. Az elmúlt napokban több újabb búvárkarácsonyról, víz alatti karácsonyfa állításról kaptunk hírt.

A Kanári-szigetekről, Tenerife partjai előtt állított víz alatti karácsonyfájuk képével küldött Szerkesztőségünknek és a legnagyobb közösségi oldalon búvár barátaiknak és ismerőseiknek  üdvözletet a Vip Dive Tenerife nevében Klein László Csaba és Papp Andrea.

Vip Dive

A Felső-Tiszavidéki Búvár és Mentő Egyesület tagjai a korábbi évekhez hasonlóan a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város fürdőjében, a nagy medence alján állították be a fenyőt. A fát a gyerekekkel együtt körbeúszták, majd vízzel kapcsolatos ajándékot osztottak – olvastuk a HÍR TV oldalán. A búvárkarácsonyról videó is készült…

Egy másik televíziós csatorna híradója Debrecenbe kalauzolta el a nézőit. A városi búvárklub tagjai is uszodában állítottak karácsonyfát. Az ottani búvárok – ki szabadtűdővel, ki pedig légzőkészülékkel merülve – a víz alatt díszítették fel a fát. A debreceniek karácsonyi ünneplését még fényesebbé tette búvárversenyzőik idei nagyon sikeres éve, amit a számos arany- ezüst és bronz érem , valamint jó helyezések bizonyított.

S nem maradt el a hagyományőrző karácsonyfa állítás a Csepeli-bányatóban sem. A legnagyobb közösségi portálon láttuk, hogy 20-án, vasárnap immár 21. alkalommal Töröcsik András búvároktató, a Tiburon búváriskola vezetőjének irányításával süllyesztettek a tó mélyére a feldíszített karácsonyfájukat.

2015. DECEMBER 25-26.

S persze nem maradt el a hagyományőrző karácsonyfa állítás a Csepeli-bányatóban sem. A legnagyobb közösségi portálon láttuk, hogy 20-án, vasárnap immár 21. alkalommal Töröcsik András búvároktató, a Tiburon búváriskola vezetőjének irányításával süllyesztettek a tó mélyére a feldíszített karácsonyfájukat. (Fotó: Attila Kun-Photography)

Merüléssel egybekötött karácsonyfa állítást tartott – szervező Kovács Barnabás volt – december 20-án a kőbányai pincerendszerben a PASAI búvárai – tudtuk meg Halász Károly Facebook oldaláról. (Forrás: FB)

December 19-én, szombaton Tatán, az ún. Katonai-tóban merültek a víz alá karácsonyfájukkal az Atlantisz Búvár Centrum tagjai, akiknek vendégeik is voltak a Felvidékről, Nagymegyerből érkezett búvárbarátok…

Szerkesztőségi összeállítás- frissítve