XIII. BUVÁRFOTÓS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015

2014. NOVEMBER 12-13.

A Magyar Búvár Szakszövetség, az EOX Kft. informatikai szolgáltató társaság, valamint a búvársporthoz kapcsolódó más szervezetek és média szereplők támogatásával, megrendezi a 2015-évi Búvárfotós Országos Bajnokságot.

Pályázati felhívás

A Magyar Búvár Szakszövetség, az EOX Kft. informatikai szolgáltató társaság, valamint a búvársporthoz kapcsolódó más szervezetek és média szereplők támogatásával, megrendezi a 2015-évi Búvárfotós Országos Bajnokságot, a következő kategóriákban:

A: Nagy látószögű felvételek
B: Hal felvételek
C: Makro felvételek
D: Mérsékelt vagy hideg égövi felvételek
E: Kompakt géppel készült felvételek

A versenyen bármely magyar búvárfotós részt vehet, ha 2015. február 15. és március 1. között a verseny hivatalos portálján (www.buvarfotosob.hu) bejelentkezik, elfogadja a részletes pályázati feltételeket* és feltölti a képeit.

A versenyben a nevezők természetes, vagy mesterséges nyílt vízben készített felvételekkel vehetnek részt, medencében, vagy akváriumban készítettekkel nem. A felvételeket etikus módon, az élővilág károsítása, vagy durva megzavarása nélkül kell készíteni. Bármilyen rendszerű (analóg, vagy digitális) fényképezőgép használható, de a képeket egységesen, digitális fájl, illetve állomány formájában, a részletes pályázati feltételekben*meghatározott módon kell korrigálni és a honlapra feltölteni.

A rendezők a kategóriák 1-3 helyezettjeit plakettel és oklevéllel, az összetett fotós győztest serleggel és egyhetes vörös-tengeri búvárkodás tárgyjutalommal díjazzák. A legmagasabb pontszámot elért kép „A verseny legjobb felvétele – Best of Show” címet nyeri el, amelyet ugyancsak serleggel díjaznak. További tárgyjutalmak tárgyalás alatt.

* a részletes pályázati kiírást és feltételeket hamarosan közzéteszik.

Fő támogatók
EOX Kft. (www.eox.hu)
Red Sea Boats Holidays Kft. (www.redseaboats.hu)

Fő médiatámogató
Divecenter.hu búvárportál  (www.divecenter.hu)

Média támogatók
Búvárinfó hirdetési és információs búvárújság, valamint portál (www.buvarinfo.hu)
Fotoklikk fotográfiai portál (www.fotoklikk.hu
Submarine búvármagazin és portál  (www.submarine.hu)