Kollár K. Attila - UEF Haladó búvárismeretek


Megjelent a UEF Haladó búvárismeretek c. tankönyve!

A UEF egy éven belül a második magyar nyelvű tankönyvét jelenteti meg, melynek minősége, tartalma - hasonlóképpen, mint a UEF ALAPFOKÚ BÚVÁRISMERETEK tankönyv - maximálisan megfelel a nemzetközi elvárásoknak.

A HALADÓ BÚVÁRISMERETEK olvasói érzékelni fogják, hogy a szerző, Kollár K. Attila maximálisan törekedett a tananyagok egymásra épülésének magvalósítására és a merülésekről szóló fejezetekben a biztonság érdekében a részletek finom kidolgozására.

A 280 oldalnyi anyag, a több száz fotó, illusztráció, a sok-sok ellenőrző tesztkérdés megoldása után biztosak lehetünk abban, hogy valóban elsajátítottuk azt az elméleti tudást, amellyel egy HALADÓ BÚVÁRnak rendelkeznie kell. A tíz fejezetben megtanulhatjuk a TÁJOLÁS, ÉJSZAKAI MERÜLÉS, HAJÓRÓL MERÜLÉS, TENGERI BARLANGOKBAN TÖRTÉNÖ MERÜLÉS, ÁRAMLÁSMERÜLÉS, RONCS KÖRÜLI MERÜLÉS alapvetö szabályait.

A UEF HALADÓ BÚVÁRISMERETEK tankönyv bizonyítja, hogy a Víz Alatti Felfedezők Szövetsége továbbra is a tananyagok minőségét tekinti a legfontosabb szempontnak.

Egy UEF haladó búvártanfolyamon természetesen minden hallgató megkapja a tankönyvet, de az anyag megvásárolható a UEF bázisokon és a UEF oktatóknál is.

Köszönet mindazoknak, kik segítettek a tankönyv megalkotásában!


BÚVÁRINFÓ, 2002.


SZERKESZTŐSÉG